Blinde rolluiken

Dit type enkelwandig rolluik profiel is zeer geschikt om te worden gebruikt tegen inbraak en vandalisme. Het is een sterk profiel dat zeer goed bestand is tegen geweld. Ook zeer geschikt voor industriële toepassing waar schade risico’s wat hoger ligt. Ook voor grotere afmetingen en voor compartimentering.

Een krachtige radius van de ronding in het ontwerp van het rolluik profiel bevorderd de sterkte en de stabiliteit van het rolluiken profiel biedt grotere weerstand tegen geweld. De keuze voor een profieltype wordt in eerste aanleg gebaseerd op techniek zoals de afmeting en de beschikbare ruimte voor de rolconstructie. In sommige gevallen kan ook de vormgeving de keuze beïnvloeden.

Het leveringsprogramma van Rolluikenfabriek.nl bevat meerdere “bolle” profielen verschillend in afmeting en radius van de ronding. Alle bolle profielen zijn leverbaar in diktes van 0.8 mm tot 1.25 mm. Standaard is de oppervlakte van de stalen rolluik profielen voorzien van een zinklaag. De aluminium uitvoering wordt standaard in brute onbewerkt geleverd. Optioneel kunnen de rolluik profielen worden behandeld met een epoxy coating in vrijwel elke RAL kleur. Voor speciale projecten kan een vinyl laag op de rolluik profielen worden gemaakt die extreem slijtvast is en gemakkelijk is te reinigen. Kleur op aanvraag.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een screen voor uw pand

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Blinde rolluiken