Industrie roldeuren

De roldeuren in de serie Atlas 1100 van Rolluikfabriek.nl zijn geschikt om te worden toegepast als thermische of akoestische isolatie of als rolluik met behoefte aan extreem hoog weerstandsvermogen. Het profiel is opgebouwd uit twee in elkaar passende profielen die samengesteld een dubbelwandig kokerprofiel vormen.

Het profiel is leverbaar in verzinkt staal of brute/geanodiseerd aluminium. De wanddikte kan variëren van 1.0-1.2 mm per profiel. De materiaalkeuze, wanddikte en vulling is afhankelijk van het beoogde toepassingsdoel. De profielen zijn vlak van vorm en 100 mm hoog.

De profielvulling kan bestaan uit polystyrol (standaard) of steenwol; aanvullend kunnen er ook stansopeningen (80×55 mm) en eventueel een achterliggend helder kunststof vensters worden aangebracht. Aan weerszijden worden kunststof eindstukken gemonteerd waardoor de profielen niet onderling kunnen gaan schuiven, soepeler en geluidsarm bewegen in de zijgeleiders en de opening tussen beide profielwanden afsluit.

De roldeuren van Rolluikenfabriek.nl staan bekend om multifunctionaliteit, hoge mate van bedrijfszekerheid en lange zorgeloze levensduur, en fraai van uiterlijk. Door de lange zorgeloze levensduur een zeer economische deur. Bovendien vraagt de deur relatief weinig ruimte. Zowel handbediend als elektrisch aangedreven met vele bedieningsmogelijkheden.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een screen voor uw pand

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Industrie roldeuren