Over ons

Screenfabriek valt onder een vakgroep die al meer dan 150 jaar bestaat. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan met het produceren, plaatsen en onderhouden van screens. We vinden het belangrijk om maatwerk af te leveren voor een betaalbare prijs. Bovendien zorgen we er al sinds dag 1 voor dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn.

Hoe realiseren we dit?

We maken sinds jaar en dag producten van hoogwaardige kwaliteit en streven ernaar om uitstekende service te leveren. Door de opkomst van het internettijdperk is het ons gelukt om de kosten enorm omlaag te krijgen, waardoor u onze topmerken kunt aanschaffen voor een eerlijke prijs.

Maatwerk screens

Als u ervoor kiest om screens aan te schaffen via Screenfabriek, dan kiest u voor maatmerk. We produceren de screens volledig naar uw eisen en wensen. Daarbij kunt u ervoor kiezen om uw zonnewering te laten plaatsen door een van onze monteurs. Zo zorgen we ervoor dat u altijd tevreden bent met het eindresultaat.

Persoonlijk contact is key

Om een zo goed mogelijke service te kunnen leveren, is persoonlijk contact erg belangrijk. U komt daarom in contact met een van onze specialisten en hij voorziet u van professioneel advies. Door persoonlijk contact lukt het ons om uw eisen en wensen goed in kaart te brengen, zodat we screens kunnen maken die hier volledig aan voldoen.

Screenfabriek

Bij Screenfabriek staat maatwerk centraal. U profiteert van screens die precies op uw raam passen, voor een betaalbare prijs. Daarnaast voorzien we u graag van professioneel advies en nemen we echt de tijd voor u. Dit doen we tijdens het hele koopproces, het is namelijk ook mogelijk om ons de montage uit te laten voeren en het onderhoud te laten plegen.   

Contact

Heeft u een vraag aan Screenfabriek? Neem dan direct contact met ons op door op een van de onderstaande buttons te klikken.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen