Perfo rolluiken

Perfo-Look is een innovatief concept voor doorzicht in normale stalen rolluiken. Het heeft de oersterke eigenschappen van een normaal staal rolluik, maar biedt in gesloten situatie tevens doorzicht.

Het rolluik is in het zichtvlak geheel geperforeerd met minuscule gaatjes van 3 mm, waardoor een “vitrage-effect” ontstaat. Een traditioneel (blind) rolluik met de eigenschappen van de hedendaagse vraag naar doorzicht. Het is verbazingwekkend hoeveel doorzicht dit rolluik te bieden heeft. Vooral bij duisternis en met kunstlicht achter het rolluik, is de doorkijkcapaciteit indrukwekkend. Het doorkijkeffect wordt optimaal indien het rolluik in een donkere kleur wordt uitgevoerd.

Het rolluik heeft ook nog een interessante eigenschap; het ventileert uitstekend. Voor toepassingen waar de ventilatie een rol speelt is dit rolluik uitstekend geschikt, terwijl er niets wordt ingeleverd aan de beveiligingseigenschappen Dit type enkelwandig rolluik is geschikt tegen de meeste inbraakrisico’s.

Het rolluik is leverbaar in de wanddiktes 0.8 en 1.2 mm. De te kiezen wanddikte is afhankelijk van het verlangde weerstandsvermogen en/of de afmeting van het totale rolluik. Het uitvoeren in kleur is optioneel.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Perfo rolluiken