Ritsscreen Rio SFS

De Ritsscreen Rio SFS is de beste keuze wanneer u op zoek bent naar zonwering met een strakke, maar toch elegante uitstraling. Het ontwerp van de Rio SFS is zeer uniek, omdat de onderlat compleet verdwijnt in de omkasting wanneer u het scherm omhoog draait. Daarnaast zijn de schroeven niet zichtbaar, omdat ze zijn weggewerkt in de zijkappen en geleiders. Naast de luxe uitstraling, is de Ritsscreen Rio SFS zeer zonwerend en weersbestendig. Voor meer informatie neemt u contact met ons op via de onderstaande buttons.

 • De Rio SFS is onze modernste en meest luxueuze ritsscreen
 • Hij weert zonlicht, houdt uw woning koel en creëert privacy
 • We maken uitsluitend gebruik van hoogstaande materialen
 • Zeer geschikt voor ramen, deuren, veranda’s en overkappingen
 • Geheel naar smaak te personaliseren!

Rio SFS ritsscreen

Onze Rio SFS is het paradepaardje van onze ritsscreens. Dit komt niet alleen door de vele mogelijkheden van de screens, maar ook door het strakke ontwerp. De Ritsscreen Rio SFS geeft uw woning een elegante uitstraling. Doordat alle schroeven en andere bevestigingsmaterialen netjes zijn weggewerkt, is de Rio SFS een perfecte keuze voor mensen met oog voor detail.

Voordelen van de Ritsscreen Rio SFS

Benieuwd naar de voordelen van de Ritsscreen Rio SFS? We sommen ze voor u op:

 • Het grootste voordeel is dat alle onesthetische onderdelen volledig zijn weggewerkt, waardoor de screens er modern, strak en luxueus uitzien.
 • Bij De Screenfabriek bent u altijd verzekerd van de beste prijs en de hoogste kwaliteit.
 • Het doek rolt strakker in de buis dan bij andere soorten ritsscreens. Dit komt door de tweedelige geleiders.
 • Bescherm uw woning en ramen tegen zware weersomstandigheden, zoals hevige regen, sneeuwval, hagel of windstoten.
 • Doordat de Ritsscreen Rio SFS zeer veel (direct) zonlicht weert, blijft uw woning koel.
 • U hoeft geen duur klimaatsysteem aan te schaffen om de koelte in de zomer of de warmte in de winter in uw woning te houden, omdat u dit door middel van de screens regelt.
 • De elektrische bediening is zowel van ons huismerk als van Somfy verkrijgbaar. Op beide merken ontvangt u 5 jaar garantie.
 • Vanaf buiten kan niemand door uw ritsscreens heen kijken, waardoor u altijd van uw privacy geniet.
 • Bij de Ritsscreen Rio SFS is het mogelijk om te kiezen voor een zichtvenster van speciale pvc-folie, waardoor u beschermd bent tegen zon, wind en regen en tegelijk van uw uitzicht geniet.

Onze projecten

Om een goed beeld te krijgen van onze Ritsscreen Rio SFS en andere zonweringen, kijkt u op onze projectenpagina.

Rio SFS screendoeken

De screendoeken van de Ritsscreen Rio SFS maken we van polyester- en glasvezeldraden, waardoor ze van hoogwaardige kwaliteit zijn. Dit doek noemen we ook wel Sergédoek. Doordat de doeken in een ietwat losse structuur zijn geweven, is het mogelijk om van binnenuit door het doek heen te kijken. Sergédoek staat bekend om zijn zeer lange levensduur, hoge inscheurweerstand, brandresistentie van klasse M1 en duurzaamheid. Daarnaast beschermt hij tegen uv-straling, vocht en rot.

Screendoeken zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en afmetingen. Bestelt u een standaard Sergédoek van 250 centimeter of hoger? Dan is het mogelijk dat er een lasnaad in het doek zit. Voor de verduisterende doeken van Sergé geldt dit vanaf 150 centimeter.

 • Sergé 1%: laat 1% van het directe zonlicht doorschijnen
 • Sergé 3%: laat 3% van het directe zonlicht doorschijnen
 • Staccato 5%: laat 5% van het directe zonlicht doorschijnen
 • Blackout 100%: een volledig verduisterend screendoek van het merk Mermet

Zichtvenster

Het zichtvenster in een ritsscreen wordt gemaakt van een folie van pvc. Door een zichtvenster te plaatsen creëert u een soort raam in de screen, zodat u uw uitzicht niet verliest. De folie van het zichtvenster is op 3 manieren in een screen te verwerken:

Optie 1:

Over de hele breedte van de screen, met boven en onder minimaal 11,5 centimeter screendoek.

Optie 2:

Over de hele breedte van de screen, met boven, onder en aan de zijkanten minimaal 11,5 centimeter screendoek.

Optie 3:

Over de hele breedte en hoogste van de screen, zonder screendoek.

Kleuren Rio SFS Ritsscreen

Doordat de geleiders en omkasting van de Ritsscreen Rio SFS in verschillende kleuren verkrijgbaar zijn, is het mogelijk de screens te matchen met de architectuur van uw woning. We hebben reguliere lak en structuurlak beschikbaar voor de Rio SFS Ritsscreen. Door de matte structuurlak krijgt het geheel een extra luxe en modern uiterlijk. Bovendien zijn eventuele beschadigingen een stuk minder zichtbaar op een structuurlak. ­De volgende lakkleuren zijn beschikbaar:

Geleiders en omkasting

De geleiders en de omkasting van de Ritsscreen Rio SFS zijn gemaakt van hoogwaardig aluminium. Om het screendoek zo strak mogelijk in de buis te rollen heeft de Rio SFS dubbele geleiders en een extra zware onderlat van gegalvaniseerd staal. We plaatsen de zijgeleiders op een muur, tussen twee muren, in of op het kozijn.

De omkasting is verkrijgbaar in 3 modellen:

Ritsscreen Rio SFS kopen

Voor het kopen van de Ritsscreen Rio SFS neemt u contact op met De Screenfabriek. We bespreken uw wensen en de mogelijkheden graag en stellen een vrijblijvende offerte voor u op. Onze screens zijn naar eigen smaak en de stijl van uw woning te personaliseren. Er is dus altijd een screen die bij u past. Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze screens, zoals de Ritsscreen Pipa SFC, Ritsscreen Natal SFU of Koordlock screen Cabo SFKL? Onze specialisten helpen u graag. Neem contact met ons op via telefoon, e-mail of onderstaand contactformulier.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een screen voor uw pand

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen