Rolhek Argus B60

Dit type rolhek behoort in de categorie meest solide rolhekken op de markt. Vervaardigd uit verzinkt staal. Maar ook leverbaar in aluminium of RVS. De horizontale profielen zijn koudgewalst in een vorm die uitermate veel stabiliteit geeft. Vooral bij grotere breedte is stabiliteit belangrijk omdat het rollende pantser dan door het eigen gewicht minder doorhangt. Hierdoor zal het op- en afrollen strak en gelijkmatig geschieden waardoor minder slijtage optreedt en de aandrijfmotor minder wordt belast.

De horizontale profielen zijn aan elkaar gekoppeld met scharnierende schakels. De onderlinge afstand tussen de schakels is variabel en kan voor extra stabiliteit zorgen door meer schakels toe te passen en/of te schakels op kortere afstand van elkaar te monteren. De behoefte aan extra schakels kan ontstaan door behoefte extra stabiliteit, bijvoorbeeld ingeval van inbraak en vandalisme gevoeligheid, intensief gebruik, bijvoorbeeld bij parkeergarages. Aan de onderzijde van het rollende pantser is standaard een blinde schop en spatzone aangebracht met blinde verzinkt stalen rolluikprofielen.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Rolhek Argus B60