Rolhek Argus GTO B

Het rolhek type ARGUS GTO “B” is een klassieker in het programma van Rolluikenfabriek.nl. De vormgeving maakt dat dit rolhek in vrijwel elke architectuur past waarmee schoonheid en veiligheid volledig in balans is. Door modulaire opbouw geschikt voor elke functionaliteit. Van logistieke afsluiting tot inbraakbeveiliging.

In het rolhek type Argus GTO “B” is een extra horizontale buis aanwezig die de openingen verkleind waardoor er geen handen doorheen kunnen. Tevens is door de dwarsbuis het rolhek aanzienlijk stabieler waardoor grotere afmetingen kunnen worden uitgevoerd. De optische beïnvloeding is nihil.

Standaard wordt dit rolhek geleverd in verzinkt staal. Ook leverbaar in aluminium en RVS. Tevens optioneel leverbaar in elk RAL-kleur.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een screen voor uw pand

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Rolhek Argus GTO B