Heroal RS-37 RC2 rolluik

OVER HEROAL RS-37 RC2

De Heroal RS-37 RC2 is hét rolluik voor woningen die goed beveiligd moeten worden. De fijne lamellen bevatten isolatieschuim dat versterkt is met melaminehars, wat ervoor zorgt dat ze met een gewicht van 8,8 kilogram p/m2 zeer buigvast en stabiel zijn. Iedere lamel van dit veiligheidsrolluik heeft een dekhoogte van 37 mm en een nominale dikte van 9,5 mm. Het rolluik is uitgebreid getest en goedgekeurd conform de DIN-EN 1627 tot weerstandsklasse RC2 en ingedeeld in de hagelweerstandsklasse 7.

VOORDELEN HEROAL RS-37 RC2

Door een Heroal RS-37 RC2 rolluik voor uw raam te installeren, profiteert u van nog veel meer voordelen dan alleen betere inbraakpreventie: 1) verhoogd woon- en werkcomfort, 2) meer privacy, 3) optimale zonwering en 4) betere warmte-isolatie (mogelijke verbetering van de U-waarde met maximaal 41%).

EIGENSCHAPPEN

  • Stijlvolle ontwerpopties
  • Stil in gebruik
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Inbraakwerend
  • Buigvast en stabiel, ook onder zware weersomstandigheden (regen, hagel en wind)
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-37 RC2 rolluik 3000 mm 2570 mm 7,710 m2 37 mm 9,5 mm 8,8 kg

 

STEL ONLINE UW HEROAL RS-37 RC2 ROLLUIK SAMEN

Benieuwd naar wat er voor de beveiliging van uw woning mogelijk is en wat de kosten zijn? Maak gebruik van onze online configurator om uw gewenste Heroal RS-37 RC2 rolluik samen te stellen en direct de prijs ervan te zien. Al binnen enkele stappen weet u precies hoe duur uw ideale rolluik is. Vervolgens kunt u hem direct in de winkelwagen plaatsen en bestellen.

 

PROFESSIONELE MEET- EN MONTAGESERVICE

Wilt u het rolluik door ons laten inmeten en plaatsen? Geef dan in de configurator aan dat u gebruik wilt maken van onze meet- en montageservice. We gaan graag aan de slag voor u!

 

U kunt er ook voor kiezen om uw rolluik zelf te installeren en af te stellen. Lees de instructies:

ONZE KLANTEN BEKEKEN OOK

Heroal heeft nog veel meer rolluiken naast de RS-37 RC2. We verkopen bij Rolluikenfabriek ook de onderstaande rolluiken van dit merk:

Wilt u hoge kwaliteit rolluiken voor uw ramen en deuren hebben, maar minder betalen? Bekijk dan de diverse rolluiken van ons huismerk:

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een screen voor uw pand

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen