Heroal RS-37 SL Rolluik

OVER HEROAL RS-37 SL

Het buitengewoon harde materiaal dat gebruikt wordt voor de productie van het Heroal RS-37 SL rolluik zorgt ervoor dat de lamellen ongeëvenaard sterk en stabiel zijn. In combinatie met het speciale schuimmengsel voldoet dit rolluik aan de eisen van windweerstandsklasse 4. Ook voldoet de Heroal RS-37 SL aan de richtlijn TR 111 (inbraakbeveiliging) van het Bundesverband Rollladen + Sonnenschutz (Duitse organisatie voor rolluiken en zonwering).

VOORDELEN HEROAL RS-37 SL

Door dit inbraakwerende rolluik bijvoorbeeld voor de ramen van uw slaapkamer te laten installeren, zorgt u niet alleen voor een betere inbraakbeveiliging, maar profiteert u ook van andere voordelen: optimale zonwering, meer privacy, verhoogd werk- en wooncomfort en betere warmte-isolatie.

EIGENSCHAPPEN

  • Verfijnd profieluiterlijk
  • Verkrijgbaar in meerdere kleuren
  • Stille motor
  • Verbetering van de totale U-waarde met max. 42% (warmte-isolatie)
  • Extreem weersbestendig (regen, hagel en wind)
  • Elektrische bediening met handzender, wandschakelaar of handbediening met bandopwinder
  • Volledig waterdicht

TECHNISCHE SPECIFICATIES

Productnaam Max. breedte Max. hoogte Max. oppervlakte Dekhoogte Profieldikte Gewicht p/m2
Heroal RS-37 SL rolluik 2800 mm 2770 mm 7,756 m2 37 mm 9 mm 5,9 kg

 

VERGELIJK ALLE OPTIES IN DE ONLINE CONFIGURATOR

Bij Rolluikenfabriek heeft u in de online configurator de mogelijkheid om helemaal zelf uw gewenste rolluik samen te stellen. Als u alle stappen heeft doorgelopen en het perfecte rolluik is samengesteld, ziet u direct de prijs. Plaatst hem vervolgens in de winkelwagen en bestel uw rolluik.

 

VAKKUNDIGE MEET- EN MONTAGESERVICE

Wilt u het inmeten van de rolluiken en de montage aan onze professionals overlaten? Geef dit dan aan in de configurator. Onze vakmannen komen langs wanneer het u uitkomt. We nemen hiervoor contact met u op.

 

Wilt u de rolluiken graag zelf installeren en afstellen? Lees de instructies:

ONS AANBOD HEROAL EN HUISMERK ROLLUIKEN

Is het Heroal RS-37 SL rolluik niet precies waar u naar op zoek bent? We leveren bij Rolluikenfabriek gelukkig nog veel meer rolluiken van Heroal op maat:

Wilt u hoge kwaliteit rolluiken voor uw ramen en deuren hebben, maar minder betalen? Bekijk dan de diverse rolluiken van ons huismerk:

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een screen voor uw pand

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen