Screens onderdelen

Is een onderdeel van uw screen aan vervanging toe? Bekijk dan het uitgebreide assortiment screens onderdelen. Van een nieuwe buismotor tot een handzender en van een slingerstang tot een bandgeleider: u vindt het allemaal in ons assortiment. Heeft u hulp nodig bij het vinden van de geschikte onderdelen voor uw specifieke screens? Neem dan contact op met onze specialisten. We helpen u graag!

WELKE ONDERDELEN VAN SCREENS ZIJN VERVANGBAAR?

Met een beetje technische kennis zijn veel onderdelen van screens zelf te vervangen. Heeft u niet voldoende kennis van techniek en elektriciteit? Dan adviseren we om een expert in te schakelen voor het vervangen van de screens onderdelen. De monteurs van De Screenfabriek helpen u hier graag bij.

SCREENS ONDERDELEN VOOR REPARATIES

Hoe zorgvuldig u ook met uw screens omgaat, helaas kan er na verloop van tijd altijd een onderdeel kapotgaan of vermindert de werking van uw screens door slijtage. Gelukkig zijn de meeste problemen eenvoudig te verhelpen, doordat de onderdelen van screens individueel te vervangen zijn. Bij De Screenfabriek bestelt u vervangende onderdelen voor uw screens, waardoor deze weer perfect functioneren. In ons assortiment vindt u alle mogelijke screens onderdelen.

Onder andere de volgende screens onderdelen zijn te vervangen:

 • Screenkappen
  • Achterkap
  • Onderkap
  • Kapsteunen
 • Zijgeleiders
  • Zijgeleiderproppen
  • Geleiderstoppen
  • Bevestigingsplaatjes
  • Afsluitdoppen
 • Onderlijsten
 • Proppen
  • Motorproppen
  • Lagerproppen
 • Afdekdoppen
 • Screen motors
 • Screendoek

SCREENKAPPEN

Screenkappen bestaan uit een achterkap en een onderkap waarin het doek opgerold zit. We bieden standaardmaten, maar produceren screenkappen ook op maat. Geef ons de juiste maten door en wij zorgen ervoor dat de kappen perfect passen. Bovendien zijn de kappen verkrijgbaar in diverse kleuren.

ZIJGELEIDERS

Zijgeleiders zorgen ervoor dat uw screens netjes omlaag rollen en op hun plek blijven. Vervang uw bestaande zijgeleiders of koop bijbehorende onderdelen, zoals zijgeleiderproppen, bevestigingsblokjes of -plaatjes en afsluitdoppen. Bevestigingsblokjes vangen het gewicht van de kap op en zijgeleiderproppen zorgen ervoor dat de onderlijst goed in de zijgeleiders blijft zitten. De afsluitdoppen dienen ter verfraaiing en zorgen voor een mooie afwerking van het geheel.

KAPSTEUNEN EN BEVESTIGINGSPLAATJES

De screenkappen worden aan de zijkant afgesloten met kapsteunen, waar ook de bovenbuis en buismotor aan bevestigd zijn. Daarnaast klikt u bevestigingsplaatjes eenvoudig in de kapsteun, waardoor ze een handige en gebruiksvriendelijke montagemethode vormen.

ONDERLIJSTEN

De onderlijst hangt onderaan het screendoek en leidt het doek via de zijgeleiders. We bieden verschillende types onderlijsten, waardoor er voor elk type scherm een passend onderdeel verkrijgbaar is.

PROPPEN VOOR RITSSCREENS

Ritsscreens vereisen specifieke proppen die voldoende ruimte bieden voor de rits om opgerold te worden. Dit kan een motorprop en lagerprop zijn voor een elektrische ritsscreen of twee lagerproppen voor een handmatige ritsscreen. Afhankelijk van het merk buismotor heeft u mogelijk ook een prop motorzijde nodig.

AFDEKDOPJES

Om de schroefgaten in de screens af te dichten en een strakke afwerking te garanderen, bieden we verschillende soorten, kleuren en maten afdekdopjes aan. Deze dopjes voorkomen ook roestvorming. Ontbreken uw afdekdopjes, zijn ze verkleurd of versleten? Dan bestelt u bij ons eenvoudig nieuwe exemplaren.

VAN HANDBEDIENDE NAAR ELEKTRISCHE SCREENS

Bij De Screenfabriek vindt u alles wat u nodig heeft op het gebied van elektrische screens en zonwering onderdelen. Bestaande handbediende screens upgraden naar elektrische screens biedt direct meer comfort en is een uitstekende investering in de toekomst. Of het nu gaat om motoren, zon- en windsensoren, afstandsbedieningen of installatiemateriaal, bij De Screenfabriek hebben we het allemaal. Vraag ons naar de mogelijkheden omtrent het toevoegen van een motor aan uw bestaande screens.

SCREENDOEK VAN UW BESTAANDE SCREENS VERVANGEN

Is het screendoek aan vervanging toe of wilt u graag een andere soort of kleur screendoek? We vervangen uw screendoek graag. Door te kiezen voor een screendoek in een nieuwe kleur, verandert u eenvoudig de uitstraling van uw woning. Daarnaast is het mogelijk om te kiezen voor een lichtdoorlatend doek of juist een verduisterend doek. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

VRAGEN OVER ONZE SCREENS ONDERDELEN?

Heeft u vragen over de screens onderdelen of een van de andere producten van De Screenfabriek? Onze specialisten beantwoorden uw vragen graag. Ook voor hulp bij het samenstellen van de mooiste screens staan onze medewerkers voor u klaar. Stuur ons een e-mail, bel ons via 088 366 7377 of vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen