Transparante rolluik Hera R

De Hera R is een van de top producten uit het assortiment van Rolluikenfabriek.nl voor beveiliging tegen inbraak en vandalisme. Het is de ultieme combinatie van hoogwaardige bescherming, buitengewoon fraaie eigentijdse vormgeving en optimaal doorzicht. Etalages blijven prachtig zichtbaar terwijl de beveiliging volop aanwezig is.

De basis voor dit topproduct is de gecombineerde samenstelling van glashelder slagvast polycarbonaat (250x sterker dan staal!) en solide massieve aluminium frames waarin de glasheldere polycarbonaat platen opgesloten zit. De polycarbonaatplaten zijn zelfs bestand tegen mokerslagen!

De glasheldere platen zijn bovendien leverbaar in extra kraswerende uitvoering waardoor de helderheid nóg langer gegarandeerd kan worden. Aan de onderzijde van het rollende pantser wordt standaard een blind paneel als schop- en spatzone aangebracht, tenzij dat niet wordt gewenst. Standaard worden de aluminium ribben van het rollende pantser geleverd in blank geanodiseerd aluminium.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een screen voor uw pand

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Transparante rolluik Hera R