Screens op maat

Met screens kunt u uw pand verduisteren, beveiligen en stijlvol aankleden. Het is dan wel prettig om voor screens op maat te kiezen, zodat ze perfect aansluiten op uw ramen en u van het mooiste resultaat geniet. Bent u op zoek naar een plek om screens op maat te bestellen? Dan zit u goed bij De Screenfabriek. We zijn uw aanspreekpunt voor hoogwaardige screendoeken die moeiteloos bij uw woning of kantoorpand passen. Meer informatie of direct uw screens op maat laten maken? Neem dan contact op of stel zelf uw screen samen via onze configurator!

De voordelen van screens op maat

Bij De Screenfabriek heeft u de mogelijkheid om uw screens volledig op maat te laten maken. Dat is belangrijk, want een goede pasvorm zorgt voor het mooiste eindresultaat. U weet zeker dat de screens uw ramen goed afsluiten, wat meteen netter en luxer oogt. De screens complementeren uw ramen goed, maar zorgen ook voor de beste verduistering en beveiliging. Doordat we uw screendoek op maat maken, kunnen wij bovendien screens creëren voor ramen met een ongebruikelijke vorm. Hierdoor is er altijd een passende oplossing, welke stijl of vorm u ook nodig heeft.

Kies uit talloze kleuren

Naast het formaat heeft u bij De Screenfabriek altijd de mogelijkheid om uit verschillende kleuren te kiezen. We leveren screens op maat in iedere RAL-kleur. Hierdoor is het altijd mogelijk om de screendoeken compleet te personaliseren. Bent u op zoek naar een grijstint die perfect bij uw kozijnen past? Of zoekt u juist een opvallende kleur die direct in het oog springt? Het is allemaal mogelijk. Zo krijgt uw woning of kantoor altijd de uitstraling waar u naar op zoek bent.

De kwaliteit van De Screenfabriek

Kiest u ervoor om uw screens op maat te bestellen bij Screenfabriek? Dan mag u op een aantal zekerheden rekenen:

  • Screens van hoogwaardige materialen
  • Een strakke en nette afwerking
  • Minimaal 5 jaar garantie
  • Persoonlijk advies
  • 24/7 screen service in het geval van storingen

Bij De Screenfabriek bestelt u screendoeken op maat die bestand zijn tegen weer en wind. Dankzij hun lange levensduur kunt u jarenlang vooruit. U heeft bovendien de keuze uit verschillende stijlen, van zakelijke screens tot prachtige doorzichtige exemplaren die net wat klassieker ogen. Hierdoor stelt u de uitstraling van de op maat gemaakte screendoeken moeiteloos af op de stijl van uw huis of bedrijfsgebouw.

Laat uw screens inmeten

Bij screens op maat maken is het belangrijk om de juiste afmetingen bij de hand te hebben. U kunt ervoor kiezen om uw screens zelf in te meten en te monteren. Laat u dit liever over aan een expert? Dan komt een van de montagebedrijven waarmee we samenwerken altijd langs om uw ramen vakkundig op te meten. De kosten voor het inmeten bedragen € 80,-, maar als u overgaat tot aankoop en de montage door ditzelfde bedrijf laat doen, rekenen we deze € 80,- als korting op de montagetarieven. Zo kost het inmeten u niets.

We meten de screens zo nauwkeurig mogelijk in, zodat ze de perfecte fit krijgen. Zo hoeft u zelf geen moeite te doen, laat u het precisiewerk aan ons over en passen de screens gegarandeerd perfect.

Kies uit verschillende montagemethoden

Maakt u gebruik van onze configurator om een screendoek op maat te bestellen? Dan kunt u aangeven hoe u de screens uiteindelijk wilt monteren. Dit kan zowel op de dag als in de dag. Natuurlijk kunt u ook voor een combinatie van de twee kiezen, afhankelijk van het raam. Beide methoden hebben zo hun eigen voordelen:

Montage op de dag

Bij montage op de dag plaatst u de screens op of boven het kozijn van uw ramen. Het voordeel van deze methode is dat de afmeting van de screens minder nauwkeurig hoef te zijn. Ze kunnen namelijk iets over het kozijn vallen. Bovendien heeft u minder last van lichtkieren en kunt u uw ramen verhullen wanneer u deze minder mooi vindt. Heeft u een raam dat makkelijk geopend moet kunnen worden? Laat uw screens op maat dan op de dag monteren.

Montage in de dag

Bij moderne panden komen screens die in de dag gemonteerd worden beter tot hun recht. Dit geeft namelijk een strakke uitstraling, doordat de screens zich precies binnen het kozijn bevinden. Het meetwerk vergt wel een nauwkeurige aanpak. Laat u dus screens op maat maken door De Screenfabriek? Schakel ons dan direct in om het meetwerk voor u te doen, zodat u van het mooiste resultaat geniet.

Stel uw screen op maat samen en ontvang een offerte

De Screenfabriek maakt een screendoek op maat bestellen zo eenvoudig mogelijk:

1.      Vul allereerst de afmetingen van uw screens in.

2.      Geef aan of u gebruik wilt maken van onze inmeet- en montageservice.

3.      Kies vervolgens hoe u het screendoek op maat wilt monteren.

4.      Als laatste stelt u uw eigen screens samen door alle opties te doorlopen.

5.      Vul uw gegevens in en sla de offerte op of voeg hem toe aan uw winkelwagen om direct te bestellen.

Screens op maat bestellen bij Screenfabriek

Ieder huis of bedrijfspand is gebaat bij prachtige screens op maat. Deze screens beschermen uw pand tegen de zon, maar zorgen ook voor meer privacy en veiligheid. Bij Screenfabriek maken we screens in alle denkbare maten. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op voor meer informatie of stel zelf direct uw eigen screen samen.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen