Screens zonwering

Of u nu op zoek bent naar meer privacy, verkoeling of minder last van zonlicht: het kan allemaal wanneer u screens voor zonwering laat plaatsen. Ontdek de luxe screens van De Screenfabriek, altijd op maat gemaakt en van de beste kwaliteit. Wij zorgen ervoor dat u zich altijd comfortabel voelt in uw woning of bedrijfspand.

De verschillende soorten zonwering

Bij De Screenfabriek kiest u uit verschillende soorten zonwering. Ieder type en model heeft weer zijn eigen unieke voordelen.

Screen Tibau SF

Zowel bij woningen als bij kantoorpanden komt de Screen Tibau SF goed tot zijn recht. Deze screens laten nog wel wat licht door, waardoor u niet helemaal in het donker zit. Ze zijn sterk, duurzaam en nemen bovendien weinig ruimte in beslag. De screens zijn volledig op maat te maken en verkrijgbaar in iedere denkbare kleur.

Koordlock screen Cabo SFKL

Heeft u een raam met een ongebruikelijke vorm, zoals een schuin raam of een lichtkoepel? Dan is de Koordlock screen Cabo SFKL de oplossing die u zoekt. Deze zonnescreens zijn op alle denkbare manieren te plaatsen en daardoor universeel inzetbaar. De screens houden tot 90 procent van het zonlicht tegen, waardoor ze uw woning goed koel houden.

Ritsscreen Pipa SFC

Screens met zeer smalle zijgeleiders die ook nog eens zijn gemaakt van glasvezel? Dat vat de Ritsscreen Pipa SFC samen. Deze krachtige screens zijn ideaal voor smallere ramen en houden niet alleen zonlicht tegen, maar ook insecten. U bedient ze eenvoudig met een afstandsbediening, waardoor u in een mum van tijd uw pand verduistert op zonnige dagen.

Ritsscreen Natal SFU

Vindt u het belangrijk om uw zonwering screens helemaal te personaliseren? Dat kan met de Ritsscreen Natal SFU. Van de kleur van de screens tot de omkasting: u heeft het voor het zeggen. Het is bij deze screens zelfs mogelijk om doorkijkfolie te gebruiken. Dankzij deze folie kijkt u moeiteloos door de screen heen, waardoor u gewoon van uw uitzicht geniet terwijl uw pand verduisterd is.

Ritsscreen Rio SFS

Wanneer u wilt dat uw screens voor zonwering buiten zo min mogelijk zichtbaar zijn, wilt u voor de Ritsscreen Rio SFS kiezen. Het bijzondere ontwerp van deze screens zorgt ervoor dat de onderlat in de omkasting verdwijnt wanneer de screens geopend zijn. De schroeven zijn bovendien niet zichtbaar dankzij het slimme design, wat zorgt voor een strakke en luxe uitstraling.

BEKIJK ONZE SCREENS

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

EEN SCREEN VOOR UW PAND
 

De voordelen van zonnescreens

Er zijn verschillende manieren om uw ramen te blinderen. Waarom zou u dan voor zonwering screens van De Screenfabriek kiezen? We leggen de voordelen graag uit:

Houd warmte buiten de deur

Op een zonnige dag is het heerlijk om buiten te zijn, maar binnen wilt u het lekker koel houden. Dat kan wanneer u speciale screens als zonwering laat installeren. Deze filteren namelijk het zonlicht en houden ook de warmte buitenshuis. Hierdoor blijft de temperatuur aangenaam, ook zonder airconditioner.

Blijf genieten van het uitzicht

Wilt u screens laten installeren voor meer privacy, maar tegelijkertijd uw uitzicht niet opgeven? Geen probleem, want screens bieden het beste van twee werelden. Buitenstaanders kunnen niet naar binnen kijken, maar u kunt van binnen wel naar buiten kijken. Zo heeft u mooi uitzicht over de straat of uw tuin, terwijl u ook van privacy geniet.

Verkrijgbaar in talloze kleuren

Wanneer u screens installeert aan de buitenkant van uw woning, wilt u natuurlijk zeker weten dat deze goed bij de uitstraling van uw woning of bedrijfspand passen. Dat is geen enkel probleem bij De Screenfabriek. Onze zonwering screens zijn namelijk beschikbaar in iedere RAL-kleur, waardoor u altijd de perfecte tint vindt.

Een moderne uitstraling

Er zijn verschillende manieren om uw woning te verduisteren, maar niet iedere oplossing is even stijlvol. Het voordeel van screens is dat ze erg strak en modern ogen. Ze nemen weinig ruimte in beslag en vallen amper op wanneer ze geopend zijn.

Waarom koopt u screens met zonwering bij De Screenfabriek?

Bent u op zoek naar screens als zonwering die buiten geplaatst kunnen worden? Met de screen service van De Screenfabriek mag u op verschillende zekerheden rekenen:

Altijd maatwerk

Al onze screens zijn perfect afgestemd op uw ramen. Daarom bieden we enkel maatwerk aan. U kunt ervoor kiezen om zelf uw screens in te meten, maar het is ook mogelijk om dit door onze experts te laten doen. Zo weet u zeker dat de zonnescreens perfect bij uw ramen passen, waardoor u van het strakste resultaat geniet.

Complete montage

Het monteren van zonwering screens is niet altijd even makkelijk. Dit laat u dus het liefst over aan een professional. Onze vakmensen staan klaar voor vakkundige screen montage en zorgen ervoor dat de screens perfect werken. Zo geniet u direct van de voordelen die de zonwering biedt.

Uw aanspreekpunt voor onderhoud

Om zo lang mogelijk plezier te hebben van uw zonwering is het belangrijk om ze goed te onderhouden. Ook daarvoor kunt u terecht bij De Screenfabriek. We komen graag periodiek langs voor screen onderhoud, waarbij we de screens reinigen en het mechaniek onderhouden. Hiermee verkleinen we het risico op storingen en verlengen we de levensduur van uw zonwering.

Uitstekende storingsservice

Zelfs met goed onderhoud kan er helaas een storing optreden, waardoor u bijvoorbeeld de screens niet meer kunt openen of sluiten. In dat geval is het fijn om direct geholpen te worden. Bij De Screenfabriek staan we 24/7 voor u klaar. In een mum van tijd is er een lokale monteur onderweg, zodat u nooit lang last heeft van een storing.

Ook uw aanspreekpunt voor losse onderdelen

Bij De Screenfabriek maken we niet alleen complete screens, we verkopen namelijk ook screens onderdelen. Misschien is de handzender aan vervanging toe of heeft u een nieuwe buismotor nodig. Deze zijn allemaal bij ons verkrijgbaar. Twijfelt u welk vervangend onderdeel u nodig heeft? Neem dan contact met ons op, want we beantwoorden graag uw vragen.

Vind uw zonnescreens bij De Screenfabriek

Mooie zonwering is een uitstekende aanvulling op uw woning of kantoorpand. Bij De Screenfabriek stelt u uw screens volledig naar wens samen en profiteert u van alle belangrijke services daaromheen. Heeft u nog vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen met onze specialisten. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Stel dan uw eigen screen samen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen