Screen montage

Realiseer zelf de montage na de aanschaf van uw nieuwe screens, of laat het aan een professional over, zoals de Screenfabriek. Zo voorkomt u beschadigingen aan uw woning of uw net aangeschafte screens. Na het afleveren van uw nieuwe screens, plaatsen de monteurs ze direct op de juiste plek.

Screens inclusief montage

Wilt u uw screens graag laten plaatsen? Geef dit dan aan in het bestelproces. We komen dan ook bij u langs om kosteloos uw screens in te meten. Zo hoeft u zich geen zorgen te maken dat u de specificaties onjuist invult tijdens het bestellen. We meten de screens nauwkeurig in, zodat ze vervolgens precies op maat gemaakt worden en perfect bij uw woning passen.

Samenwerking met lokale montagebedrijven

Om u snel van dienst te zijn, werkt de Screenfabriek samen met lokale montagebedrijven voor het plaatsen van uw screens. Hierdoor garanderen we niet alleen snelle dienstverlening, maar ook lage kosten. De montagebedrijven waar we mee samenwerken, verzorgen de plaatsing, het onderhoud en het verhelpen van storingen. Op deze manier verlenen we u 24/7 de beste screen service.

Zelf doen of uitbesteden?

Heeft u weinig of geen ervaring met het plaatsen van zonneschermen? Dan raden we u aan om dit uit te laten voeren door onze professionele monteurs. Met de aanschaf van een zonnescherm inclusief montage weet u namelijk zeker dat alles op juiste wijze wordt geïnstalleerd. Uw zonnescherm werkt dan gegarandeerd naar behoren en u loopt niet het risico dat u tijdens de montage schade aan uw woning of screen aanricht.

Screen montage

Richtprijs voor de montage van screens voor uw woning:

  • Begane grond en 1e etage met normale ladder (bandopwinder of elektrisch draaischakelaar / handzender): voor de 1e screen: € 325,00, elke screen erna (op hetzelfde adres): € 200,00.
  • Toeslag dakkapel: € 65,00 per screen.
  • Toeslag breder dan 4000mm: € 50,00 per screen.
  • Korting bediening met Solar: € 75,- per screen.
  • 2e etage en hoger of moeilijk bereikbare montage-locaties na beoordeling.
  • Bij elektrische aansluiting dient een voeding binnen ca. 3 meter van de screen aanwezig te zijn. Dat mag een wandcontactdoos (stopcontact) zijn.
  • Monteren vensterbankprofiel of afdichtingsprofielen € 30,00

De montagetarieven zijn exclusief hak- en breekwerk, sloopwerk, bouwkundige voorzieningen, demontage en afvoeren gedemonteerde materialen en niet- standaard afdichting van zijgeleiders en omkasting. Demonteren bestaande systemen € 40,00 per stuk en afvoeren € 40,00 per stuk. De montagekosten dienen direct na de montage contant of per pin te voldaan aan de medewerker van de montagedienst. Alle bedragen inclusief 21% BTW.

Screens plaatsen

Bij de Screenfabriek laat u ieder type screen en ritsscreen plaatsen op uw woning. Meer informatie over elk type screen in ons assortiment? Bekijk dan al onze screens:

Heeft u nog vragen?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of ontvangt u graag advies? De specialisten van de Screenfabriek staan u graag te woord. Neem meteen telefonisch contact op of stel uw screen samen.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen