Screens prijzen

Screens prijzen zijn afhankelijk van verschillende factoren. Omdat onze screens volledig naar wens zijn samen te stellen, hebben uw keuzes veel invloed op de totaalprijs. Bij de Screenfabriek vindt u uitsluitend producten van materialen van de hoogste kwaliteit, zonder dat u de hoofdprijs betaalt. De prijzen van screens zijn beschikbaar op aanvraag. Neem contact met ons op via de onderstaande buttons en we stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op.

 • Zeer hoge kwaliteit voor voordelige tarieven
 • Screens voor ieder budget
 • Door de screens zelf samen te stellen bepaalt u de prijs
 • Maak gebruik van onze plaatsingsdienst of monteer de screens zelf

Kosten screens op maat

De kosten voor screens op maat hangen af van de keuzes die u maakt. Zo hebben de volgende opties onder andere invloed op de hoogte van de prijs:

 • Het type screen dat u kiest
 • Het aantal screens dat u nodig heeft
 • De hoogte van de screens
 • De breedte van de screens
 • De type bediening (elektrisch of handbediend)
 • Het type motor, in geval van elektrische bediening
 • Het soort doek (doorschijnend, verduisterend, etc.)
 • De kleur van het doek of de omkasting
 • De soort omkasting (rond, recht of afgeschuind)
 • Screens zelf monteren of laten plaatsen

Wilt u een gedetailleerde prijsindicatie ontvangen voor de door u gepersonaliseerde screens? Neem dan contact met ons op via e-mail, telefoon of onze offertepagina.

Wat kosten screens?

Bij De Screenfabriek betaalt u weinig geld voor kwalitatief hoogwaardige zonwering. De totale kosten voor onze screens zijn lastig vooraf te bepalen, maar u bent bij ons wel verzekerd van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Omdat we gespecialiseerd zijn in het maken, monteren en repareren van screens, hebben we veel ervaring en vakkennis. Daardoor zijn we instaat de servicekosten laag te houden.

Bespaartips voor screens

Wilt u weten hoe u bespaart op de kosten van uw screens? We geven u een aantal tips waarmee u de prijs laag houdt.

 1. Neem de tijd om nauwkeurig uw ramen op te meten. U bespaart zo op eventuele opmeetkosten. Een nauwkeurige meting is essentieel om ervoor te zorgen dat de screens perfect passen en daardoor geheel weersbestendig zijn.
 2. Kies voor handbediening of elektrische screens met een huismerk motor. Een motor van ons huismerk werkt net zo goed als een merkmotor, maar wanneer u ├ęcht kosten wilt besparen kiest u voor handbediening.
 3. Heeft u meerdere screens nodig? Bestel ze dan tegelijk, om te besparen op de bezorg- en eventuele montagekosten. Daarnaast profiteert u in sommige gevallen van een korting op grote bestellingen. Vraag ons naar de mogelijkheden.
 4. Kies voor screens van De Screenfabriek. Met onze zonwering bent u verzekerd van screens van de hoogste kwaliteit, voor een voordelige prijs. Door gebruik te maken van hoogwaardige materialen zien onze screens er altijd zeer luxueus en modern uit.

Voordelige screens van De Screenfabriek

Wilt u meer weten over de voordelige screens van de Screenfabriek of direct een vrijblijvende offerte aanvragen? Onze experts helpen u graag! Om een zo duidelijk mogelijke prijsopgave te maken ontvangen we graag zoveel mogelijk informatie over uw wensen en voorkeuren. Kiest u voor onze Ritsscreen Pipa SFC, Natal SFU, Rio SFS of Koordlock screen Cabo SFKL? We helpen u graag met het vinden van de perfecte zonwering voor uw woning! Neem contact met ons op via de onderstaande buttons of het contactformulier.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen