Zakelijke screens

De zakelijke screens van Screenfabriek zijn gemaakt van kwalitatief goede materialen, waardoor de zonnewering lang meegaat. Dit garanderen we met minimaal 5 jaar garantie. Bovendien passen de screens altijd op uw ramen, omdat we ze op maat maken. Ondanks de hoge kwaliteit en het maatwerk zorgen we ervoor dat onze producten betaalbaar blijven. Wilt u meer informatie? Neem dan gerust contact met ons op.

  • Screens op maat, zodat ze op elk raam perfect passen
  • Montage door professionele monteurs
  • Jarenlang voorzien van uitstekende zonnewering
  • Miskopen zijn uitgesloten want u krijg minstens 5 jaar garantie

Zakelijke screens op maat gemaakt

Op maat gemaakte screens zorgen voor een strakke afwerking, zijn beter bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en zijn makkelijker te instaleren. Het is mogelijk om alle soorten zonneschermen op maat te laten maken. U vindt dus altijd de juiste zonnewering voor uw bedrijfspand.

Professionele installatie

Het monteren van uw zakelijke screens kan een behoorlijke klus zijn, voornamelijk met grotere kantoorpanden. Daarbij is het belangrijk om nauwkeurig te werk te gaan, zodat u geen schade toebrengt aan uw pand of screen. Daarom adviseren we om het plaatsen van uw zakelijke screens uit te laten voeren door Screenfabriek. Onze monteurs plaatsen de zonnewering met grote zorgvuldigheid en zorgen voor een net eindresultaat.

Onderhoud van zakelijke screens

Om langdurig plezier te houden van uw screens is het belangrijk om regelmatig goed onderhoud te laten plegen. We adviseren om minsten eenmaal per jaar onderhoud uit te laten voeren door een specialist. U kunt Screenfabriek inhuren om het onderhoud te verzorgen. Neem contact met ons op als u meer wilt weten over de mogelijkheden voor het onderhoud of als u een onderhoudsbeurt wilt inplannen.

Vrijblijvend advies

Wilt u vrijblijvend advies over de typen screens die geschikt zijn voor uw bedrijfspand of welke formaten u nodig heeft? Onze specialisten denken graag met u mee en voorzien u van gratis professioneel advies. U bepaalt vervolgens zelf of wij uw zakelijks screens mogen maken en monteren.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen