De Screenfabriek heeft een professionele klantenservice om u te ondersteunen bij screens voor zowel particulieren als de zakelijke markt. Heeft u een vraag voor ons? Aarzel niet om direct contact met ons op te nemen telefonisch, via de e-mail of via het contactformulier.

Levertijd

De geschatte levertijd van screen is 3 weken. Gedurende de zomer kan de levertijd oplopen tot 5 weken, dus houdt hier rekening mee met bestellen.

Montage

Bij montage door Screenfabriek.nl worden uw woning screens zonder extra kosten door ons opgemeten. Geef in het bestelproces aan dat u de montage wilt laten uitvoeren.

Onderhoud

Screens onderhouden is van essentieel belang voor een optimale werking én de levensduur van uw screens. Ook vermindert het de kans op storingen.

Storing melden

Screenfabriek.nl geeft op al haar producten een onvoorwaardelijke garantie op materiaal- en constructiefouten. Mocht er toch een storing optreden, dan zijn wij 24 uur per dag 7 dagen per week bereikbaar om u van dienst te zijn.

Ook als u geen klant bent, zijn wij graag bereid u te helpen met het oplossen van een storing het repareren en onderhouden van uw screen. Storingen, reparatie en onderhoud wordt uitgevoerd door Doorfix Europe, een 100% dochteronderneming van de Screenfabriek.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen