Koordlock screen Cabo SFKL

De Koordlock screen Cabo SFKL van De Screenfabriek is zeer weersbestendige zonwering die geschikt is om horizontaal te plaatsen. Heeft u een lichtkoepel, lichtstraat, dakraam of ander schuin raam? Dan is dit de perfecte horizontale zonwering voor u. Dit type screen is ook te gebruiken als luifel of verticale zonwering. Wilt u meer informatie over de Koordlock screen Cabo SFKL of direct een offerte aanvragen? Neem contact met ons op via onderstaande buttons. We staan u snel te woord!

 • Zowel horizontaal als verticaal én als luifel te gebruiken
 • Zonwering voor lichtstraat, schuine ramen of veranda
 • Screens van de hoogste kwaliteit en voor de beste prijs
 • Op maat gemaakte horizontale zonwering voor buiten en binnen
 • Een lockscreen houdt zonlicht en warmte tegen

Lockscreen

De Koordlock screen Cabo SFKL, ook wel lockscreen genoemd, is een veelzijdige type zonwering. Gebruik hem bijvoorbeeld als lichtstraat zonwering of als horizontaal zonnescherm op uw platte dak. De Koordlock screen Cabo SFKL is naast horizontaal, verticaal inzetbaar. Dit maakt hem de perfecte optie als u op zoek bent naar hetzelfde soort zonwering voor uw gehele woning. Zoals alle screens van De Screenfabriek, is ook dit type screen zeer windvast en daarom erg geschikt voor buitengebruik.

Voordelen van horizontale zonwering

Wanneer u kiest voor horizontale zonwering van De Screenfabriek, ervaart u de volgende voordelen:

 • De Koordlock screen Cabo SFKL is het enige type screen dat multifunctioneel inzetbaar is (horizontaal, verticaal en als luifel).
 • Het screendoek van de lockscreen houdt zonlicht en warmte tegen, zonder dat hij volledig verduistert. Door het innovatieve ontwerp van het doek, is het zicht van binnen naar buiten ongeveer 80%. Van buiten naar binnen is het zicht maar 20%, waardoor u geniet van uw privacy.
 • De buitenzijde van de horizontale screens reflecteren het zonlicht en de warmte voor maar liefst 90%. Daardoor heeft de Koordlock screen Cabo SFKL een isolerende functie en blijft uw woning koel.
 • Bespaar op uw energiekosten door het plaatsen van een lockscreen. Doordat uw woning koeler is en minder direct zonlicht ontvangt, hoeft u geen duur airconditioningsysteem aan te schaffen. In de winter helpen de screens juist om de warmte binnen te houden.
 • Bij de Screenfabriek vindt u de mooiste lockscreens van de hoogste kwaliteit en voor de voordeligste prijs. Vraag een vrijblijvende offerte aan.

Projecten

Bekijk onze projecten voor voorbeelden van de Koordlock screen Cabo SFKL.

Werking Koordlock screen Cabo SFKL

De werking van de Koordlock screen Cabo SFKL is anders dan bij reguliere screens. Dit type horizontale zonwering bevat een set springveren aan de voorkant van de onderlat. De verenset trekt het screendoek door middel van een katrolsysteem uit de omkasting. De zijgeleiders zorgen ervoor dat het doek strak naar beneden beweegt. De lockscreen is volledig elektrisch, waardoor u zelf geen moeite hoeft te doen om de screen te openen of te sluiten. U heeft de keuze tussen onze Solar huismerk motor of een Somfy motor. Door de elektrische bediening is de Koordlock screen Cabo SFKL zeer geschikt voor schuine ramen, lichtstraten of -koepels waar u moeilijk bij komt.

Lichtstraat zonwering

De Koordlock screen Cabo SFKL is dé oplossing voor lichtstraat zonwering. Een lichtstraat is een populaire manier om veel natuurlijk daglicht in uw woning te halen, maar soms is het nodig om direct zonlicht juist uit uw woning te weren. Doordat de Koordlock screen Cabo SFKL geschikt is voor montage in een helling van minimaal 15% en hij daarnaast zeer windvast is, is hij een uitkomst voor uw lichtstraat. We maken alle horizontale zonneschermen op maat, dus er is altijd een lockscreen die bij u past. Daarnaast is hij verkrijgbaar in alle RAL-kleuren.

Afmetingen lockscreen

De Lockscreen is verkrijgbaar is veel verschillende afmetingen. Daardoor is hij geschikt voor schuine glaspartijen, lichtstraten, serres, horizontale ramen, lichtkoepels en veranda’s. Onze screens zijn van de hoogste kwaliteit, waardoor ze ook in een hellingshoek zeer windvast zijn. Lees hieronder de minimale en maximale afmetingen van onze lockscreens:

 • Minimale breedte lockscreen (inclusief motor): 430 millimeter
 • Maximale breedte lockscreen: 3500 millimeter
 • Maximale hoogte lockscreen: 2500 millimeter

Let op: de onderlat van een screen is ongeveer 30 millimeter breed en steekt onder de omkasting uit, wanneer de screen omhoog is gedraaid.

Informatie over de Koordlock screen Cabo SFKL

Wilt u graag meer informatie over de Koordlock screen Cabo SFKL? Stel uw vraag via e-mail, telefoon of onderstaand contactformulier. We beantwoorden uw vragen zo spoedig mogelijk. Bent u benieuwd naar de kosten van een schuine zonwering? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Bekijk ook eens onze reguliere screens, ritsscreens of screens onderdelen.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen