Elektrische screens

Bent u op zoek naar de beste manier om de warmte van de zon uit uw woning of bedrijfspand te weren? Dan bieden elektrische screens de uitkomst. Bij Screenfabriek bestelt u op maat gemaakte elektrische screens, die u eenvoudig via onze online screenconfigurator samenstelt. Profiteer van onze lage prijzen en hoge kwaliteit, snelle levertijden en persoonlijk advies. In ons assortiment vindt u altijd screens die volledig aan uw wensen voldoen.

  • Elektrische screens op maat
  • Montage door professionele monteurs
  • Jarenlang voorzien van uitstekende zonnewering
  • Minstens 5 jaar garantie

Verschillen tussen normale screens en elektrische screens

Het grote voordeel van elektrische screens is dat u met een druk op de knop moeiteloos zorgt voor de perfecte zonwering. U hoeft niet langer elk scherm individueel te openen en sluiten. Dat bespaart niet alleen tijd, maar draagt ook bij aan meer comfort in uw woning of kantoor. Daarnaast helpen elektrische screens u nog meer energie te besparen, aangezien het openen en sluiten ook automatisch kan. Op die manier blijft de binnentemperatuur stabieler en gebruikt u de airconditioning minder.

Ook bieden elektrische screens extra inbraakveiligheid. U programmeert ze eenvoudig om automatisch op verschillende tijden te openen en te sluiten, wat een bewoonde indruk geeft, zelfs als het huis of kantoor leeg is. Ook neemt een elektrisch scherm het zicht op eventuele waardevolle spullen weg. Dit ontmoedigt mogelijke inbrekers en zorgt op die manier voor een aanvullende bescherming.

Heeft u momenteel handbediende screens? Dan bieden we u de mogelijkheid deze om te zetten naar elektrische screens. Hiervoor bieden we innovatieve solar motors, waardoor een externe stroombron en het boren van gaten en bekabeling niet meer nodig is.

Unieke elektrische screens in ons aanbod

In ons aanbod hebben we diverse elektrische screens:

Tibau SF

De Tibau SF is een uniek zonwerend screen. Het doek van pvc en glasvezel verduistert, maar behoudt het zicht naar buiten. Een beschermende coating en zijgeleiders maken het screen duurzaam en bestand tegen weersinvloeden. Het materiaal beschermt tegen scheuren, krassen en kleurverlies. Dankzij de vlakke plaatsing neemt dit screen weinig ruimte in beslag.

Koordlock screen Cabo SFKL

De Koordlock screen Cabo SFKL is een duurzame zonwering die horizontaal geplaatst kan worden, ideaal voor lichtkoepels, lichtstraten en schuine ramen. Het kan ook dienen als luifel of verticale zonwering en is zeer windbestendig. 

Ritsscreen Pipa SFC

De Ritsscreen Pipa SFC biedt niet alleen effectieve zonwering, maar beschikt ook over smalle zijgeleiders. Dat is ideaal voor kleine ramen. Het duurzame doek van glasvezel maakt dit elektrische screen stevig, zonwerend en weerbestendig. 

Ritsscreen Natal SFU

De veelzijdige Ritsscreen Natal SFU is extra stevig, dankzij dubbele geleiders. De beschikbare omkastingsopties zorgen ervoor dat hij perfect bij uw woning of bedrijfspand past. Optioneel doorkijkfolie geeft dit screen een aantrekkelijk uiterlijk.

Ritsscreen Rio SFS

De Ritsscreen Rio SFS biedt perfecte zonwering met een strak en elegant ontwerp, waarbij de onderlat bij het omhoog draaien van het scherm volledig in de omkasting verdwijnt. De zichtbare schroeven zijn verborgen in de zijkappen en geleiders. Dit geeft het geheel een zeer luxe uitstraling.

Elektrische screens voor buiten: prijzen

Ontdek ons uitgebreide assortiment aan hoogwaardige screens, beschikbaar in verschillende soorten, kleuren en afmetingen. Maak gebruik van onze handige online screenconfigurator om uw eigen op maat gemaakte elektrische zonwering samen te stellen. In de configurator voegt u eenvoudig alle opties en accessoires toe. Elke screen is zowel handmatig bediend of als elektrische variant beschikbaar. 

De exacte prijzen hangen onder andere af van het gekozen type screen, de afmetingen en verschillende opties en accessoires. Heeft u geen tijd of zin om zelf te monteren? Dan voeren onze specialisten de installatie graag en professioneel voor u uit.

Elektrische screens kopen bij Screenfabriek

Elektrische screens voor buiten houden de warmte buiten, verlagen uw energiekosten en zorgen voor extra beveiliging. Creëer de perfecte zonweringoplossing voor uw woning, winkel, schuur of bedrijfspand en geniet van een comfortabelere leefomgeving met onze op maat gemaakte elektrische screens. Via onze online configurator stelt u eenvoudig uw eigen screen samen en ziet u direct de prijs.

Bij Screenfabriek bieden we verschillende soorten screens aan en kunt u ook terecht voor vervangende onderdelen en handige accessoires. Profiteer van onze voordelen, zoals snelle levertijden, vrijblijvend en persoonlijk advies en gegarandeerd een screen dat aan uw wensen voldoet. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek de mogelijkheden!

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen