Ritsscreen Natal SFU

De Ritsscreen Natal SFU heeft zijn naam te danken aan de veelzijdigheid van dit type screen, omdat hij voor vrijwel iedere toepassing geschikt is. Voor een extra aantrekkelijk uiterlijk is het mogelijk om de screen met doorkijkfolie te maken. De Natal SFU heeft dubbele geleiders, zodat hij extra stevig is. Daarnaast is hij beschikbaar in verschillende soorten en vormen omkasting, waardoor hij altijd perfect bij uw woning past. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden of wilt u direct een offerte aanvragen? Neem dan contact met ons op via de onderstaande buttons.

 • Geschikt voor alle toepassingen: van grote ramen tot veranda’s
 • De Ritsscreen Natal SFU is een van onze bestsellers
 • Hoogstaande kwaliteit voor een zeer voordelige prijs
 • Verduister én houd uw woning koel door middel van een ritsscreen
 • Maak uw Ritsscreen Natal SFU volledig op maat en naar uw persoonlijke smaak

Voordelen van de Ritsscreen Natal SFU

Wanneer u de Ritsscreen Natal SFU aanschaft ervaart u veel voordelen, zoals:

 • Uitsluitend de hoogste kwaliteit voor de beste prijs.
 • Door middel van het ritssysteem is de Ritsscreen Natal SFU zeer weersbestendig. Het doek zit vast aan de zijgeleiders, waardoor hij niet klappert door (harde) wind.
 • De Natal SFU heeft elektrische bediening, dus u bedient de screen eenvoudig via een wandschakelaar of een afstandsbediening.
 • Naast zonwerend, is de Ritsscreen Natal SFU insectwerend, houdt hij tot wel 90% warmte tegen en geeft hij u privacy.
 • Het doek van ritsscreens wordt gemaakt van pvc en glasvezel, waardoor het mogelijk is om naar buiten te kijken. Van buiten naar binnen kijken is niet mogelijk.
 • Doordat we de ritsscreen vlak langs uw raam, deur of muur monteren, neemt hij weinig ruimte in. Dit is ideaal voor plekken met weinig buitenruimte of wanneer u buiten geen schaduw wilt creëren.
 • Wist u dat de Ritsscreen Natal SFU kostenbesparend is? Doordat hij naast zonlicht, veel warmte buitenhoudt, koelt uw woning af. Zo is het niet nodig om een duur klimaat- of aircosysteem aan te schaffen. Dit resulteert ook in lagere energiekosten. Een win-winsituatie dus!
 • Het is mogelijk om de Natal SFU te voorzien van een speciale folie, zodat u door de screen heen kijkt. Dit maakt het uiterlijk van de screen nóg strakker, moderner en aantrekkelijker.

Onze projecten

Bent u benieuwd naar onze eerder gerealiseerde projecten? Bekijk onze projectenpagina en laat u inspireren door onze prachtige screens.

Ritsscreen Natal SFU screendoeken

De duurzame screendoeken van de Ritsscreen Natal SFU zijn gemaakt van pvc en glasvezel, waardoor ze aan één kant lichtdoorlatend zijn en aan de andere kant verduisterend zijn. Het screendoek beschermen we met een coating, wat hem scheurbestendig, krasvrij, brandwerend, kleurvast, rot- en vochtvrij, vormvast en uv-bestendig maakt. De doeken zijn verkrijgbaar in een breed scala aan kleuren. Twijfelt u over de kleurkeuze van uw screendoek? Vraag dan kleurstalen aan, om de kleuren met eigen ogen te beoordelen.

U bepaalt zelf de mate van verduistering van het screendoek. Bekijk hieronder de mogelijkheden:

 • Sergé 1%: Dit doek laat slechts 1% van het zonlicht door.
 • Sergé 3%: Dit doek laat slechts 3% van het zonlicht door. Dit zorgt ervoor dat het licht van buitenaf goed wordt geweerd en u van binnenuit naar buiten kunt kijken.
 • Staccato 5%: Dit doek laat 5% van het zonlicht door.
 • Blackout 100%: Dit doek van het merk Mermet laat helemaal geen zonlicht door.

Lasnaad in het doek

Wanneer u kiest voor een Ritsscreen Natal SFU van 250 cm of hoger, is het mogelijk dat er een lasnaad op het reguliere sergé doek zit. Hetzelfde geldt voor de verduisterende Sergé doeken vanaf 150 cm of hoger.

Bediening Ritsscreen Natal SFU

De Ritsscreen Natal SFU beschikt over elektrische bediening. U heeft de keuze tussen de standaard Solar motor of een motor van het merk Somfy. Doordat het screendoek in de geleiders ritst, is het niet mogelijk om te kiezen voor handbediening. Wilt u liever handbediende ritsscreens? De Natal SFU is ook met handbediening beschikbaar. We plaatsen dan een handslinger aan de buitenzijde van uw woning.

Omkasting van de Natal SFU Ritsscreen

De omkasting van de Natal SFU Ritsscreen is beschikbaar in verschillende vormen en kleuren. Ze worden altijd gemaakt van 100% aluminium van de hoogste kwaliteit. U heeft de keuze uit 3 verschillende vormen voor de bovenkast: recht, rond of afgeschuind. Bekijk de voorbeelden hieronder:

Afmetingen omkasting

De afmeting van de omkasting wordt bepaald door de grootte van uw screens. Grote screens hebben een grote omkasting nodig. We kiezen de geschiktste maat voor u, dus u hoeft hier zelf niets voor te doen. Een andere factor die meespeelt in de grootte van de omkasting is het type motor. Kiest u voor de standaard Solar motor? Dan heeft u een omkasting van minimaal 85 millimeter nodig om de batterij van de motor in de plaatsen.

Kleuren omkasting

De omkasting is verkrijgbaar in alle RAL-kleuren. We leveren hem in uw gewenste kleur voor een toeslag van 15%. De volgende RAL-kleuren zijn daarvan uitgezonderd en zijn kosteloos kiesbaar:

 • Licht ivoorkleurig: RAL 1015
 • Staalblauw: RAL 5011
 • Dennengroen: RAL 6009
 • Technisch Zilver: RAL 7001
 • Antraciet: RAL 7016
 • Crémewit: RAL 9001
 • Blank aluminiumkleurig: RAL 9006
 • Wit: RAL 9010
 • Verkeerswit: RAL 9016

Geleiders

De geleiders zorgen ervoor dat het doek strak langs het raam, deur of de muur zitten. Hier zitten de ritsen in verwerkt, waarmee het doek stevig vast zit. Voor de Ritsscreen Natal SFU zijn 3 verschillende geleiders beschikbaar:

Ritsscreen Natal SFU bestellen

Wilt u de Ritsscreen Natal SFU bestellen? Vul dan onderstaand contactformulier in en geef ons zo veel mogelijk informatie over uw wensen en de afmetingen van de plek waar u de screens wilt plaatsen. We stellen graag een vrijblijvende offerte voor u op. Heeft u nog vragen over de Ritsscreen Natal SFU of een van onze andere ritsscreens? We zijn bereikbaar via e-mail en telefoon. We helpen u graag met het vinden van de mooiste screens voor uw woning. Bekijk ook eens de Ritsscreen Pipa SFC en Ritsscreen Rio SFS.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen