Screens onderhoud

Het onderhouden van uw screens is essentieel voor een optimale werking en langere levensduur. Daarnaast voorkomt u op deze manier storingen. Bijna alle storingen ontstaan namelijk door te weinig onderhoud. De Screenfabriek werkt samen met lokale montagebedrijven die uw screens voorzien van onderhoud, maar ook het verhelpen van storingen op zich nemen. Bel direct en laat uw screens professioneel reinigen of vul ons contactformulier in.

  • 24/7 screen service
  • Onderhoud in Nederland en BelgiĆ«
  • Onderhoud voor ieder type screen en ritsscreen
  • Langere levensduur en minimale kans op storingen

Waarom onderhoud aan uw screens?

De Screenfabriek adviseert u om minstens 1 keer per jaar uw screens te laten onderhouden. Zo voorkomt u een storing of defect die vaak gepaard gaat met veel ongemakken. Wanneer u als organisatie in het bezit bent van screens, is het van groot belang om ze regelmatig te laten onderhouden. Goed werkende zonwering is immers verplicht volgens de Arbowet.

Screens onderhoud aanvragen

Laat ons de hoge kwaliteit van uw screens waarborgen door onderhoud te plegen. Neem contact met ons op, zodat we het onderhoud voor u kunnen inplannen.

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen