Rolluiken

Rolluiken zijn een veelzijdige oplossing voor zowel zonwering, beveiliging, privacy, geluidsisolatie en betere energie-efficiëntie. Dat maakt ze een waardevolle toevoeging aan elk gebouw. Met onze uitgebreide selectie rolluiken is er voor elk type gebouw en elke specifieke behoefte wel een geschikte oplossing te vinden. De meeste rolluiken zijn bovendien zowel met handmatige als elektrische bediening verkrijgbaar. Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op via Rolluikenfabriek.nl.

  • Rolluiken op maat
  • Montage door professionele monteurs
  • Jarenlang voorzien van uitstekende zonwering
  • Minstens 5 jaar garantie

Rolluiken kopen die perfect bij uw woning of bedrijf passen

Bij Rolluikenfabriek geloven we in maatwerk en de vele mogelijkheden die dit biedt. Omdat we al onze producten op maat maken, voldoen we altijd aan uw specifieke wensen en behoeften. Of het nu gaat om de afmetingen, kleur, bedieningsopties of omkastingstype, we streven ernaar een rolluik te creëren dat perfect bij uw woning of bedrijf past. Laat uw creativiteit de vrije loop en ontdek de eindeloze mogelijkheden van een op maat gemaakt rolluik.

Verschillende soorten rolluiken

Er zijn verschillende soorten rolluiken beschikbaar om aan alle mogelijke behoeften te voldoen. Zo zijn brandwerende rolluiken specifiek ontworpen om de verspreiding van brand te voorkomen. Deze rolluiken ziet u vaak in commerciële en openbare gebouwen. Garageroldeuren zijn speciaal ontworpen voor het afsluiten van garages en geven voertuigen gemakkelijk toegang tot de ruimte.

  • Rolhekken worden vaak gebruikt voor winkels en bedrijfspanden, waar ze een zichtbare afscherming bieden, maar toch licht doorlaten en zorgen voor ventilatie.
  • Schaarhekken zijn een andere vorm van fysieke beveiliging en worden vaak gebruikt voor ramen en deuren.
  • Schuifhekken zijn geschikt voor bredere openingen en bieden een robuuste beveiliging voor zowel commerciële panden als woningen.

Een transparant rolluik houdt de producten in uw etalage of winkelinterieur ook na sluitingstijd goed zichtbaar. Uw winkel of pand is immers uw visitekaartje. Tegelijkertijd blijft een goede bescherming van uw bezittingen gegarandeerd. Onze zakelijke rolluiken zijn speciaal ontworpen voor commerciële gebouwen en bieden extra privacy, beveiliging en een esthetische oplossing voor uw pand.

De voordelen van rolluiken

Hoewel er veel verschillende soorten rolluiken bestaan, bieden ze afhankelijk van de gewenste toepassing unieke voordelen. In woningen zijn rolluiken vooral populair als zonwering. Op die manier houdt u zonlicht en warmte eenvoudig buiten, waarmee ze helpen de temperatuur te reguleren en tegelijkertijd uw energiekosten te verlagen. De behoefte aan airconditioning daalt namelijk wanneer de temperatuur in de zomer lager blijft. Een goed rolluik houdt tot 90 procent van de zonnewarmte tegen. Bovendien zorgt een rolluik voor meer privacy, omdat het zicht van buitenaf beperkt wordt.

Voor winkelpanden fungeert een rolluik als een fysieke barrière tegen invloeden van buitenaf. Ze beschermen ramen en deuren tegen inbraak, vandalisme of weersinvloeden zoals hevige wind, regen en hagel. Een ander voordeel van rolluiken is de mogelijkheid om geluidsoverlast te verminderen, zoals voorbijrazend verkeer, bouwwerkzaamheden of zelfs luidruchtige buren. Een isolerend rolluik biedt extra thermische isolatie en helpt warmteverlies in de winter te verminderen en warmte in de zomer buiten te houden.

Zelf rolluik samenstellen

Bij Rolluikenfabriek heeft u de mogelijkheid om uw rolluik volledig naar wens op maat samen te stellen. Al onze rolluiken zijn dubbelwandig, vervaardigd van duurzaam aluminium en beschikbaar in elke RAL-kleur naar keuze. Zo past uw rolluik perfect bij de uitstraling van uw huis of bedrijf.

Naast de kleur bieden we veel extra mogelijkheden om uw rolluiken aan uw behoeften aan te passen. Kies uit verschillende soorten lamellen, handmatige of elektrische bediening, het type omkasting en meer. We denken graag met u mee om ervoor te zorgen dat uw rolluik perfect bij uw woning past. Via onze handige online configurator stelt u uw rolluiken eenvoudig samen.

Rolluiken kopen bij Rolluikenfabriek

Rolluikenfabriek biedt bijna alle soorten rolluiken aan. Volledig op maat, voor de scherpste prijzen en met korte levertijden. Maak uw woning of bedrijf compleet met een op maat gemaakt rolluik. Wilt u meer informatie over het productieproces of het bestellen? Neem dan contact met ons op. Ons team staat voor u klaar!

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via De Screenfabriek. Krijg via de bovenstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Bestel uw ideale screen

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen