Transparante rolluik Hera O

Het transparante rolluik Hera O van Rolluikenfabriek.nl is een uniek doorzichtig rolluik dat is samengesteld uit speciaal glasheldere kraswerende schalmen, in de vorm van een baksteen. De schalmen zijn slagvast polycarbonaat met een kraswerende toplaag die bovendien ultraviolet licht filtert. De schalmen zijn met aluminium buizen aan elkaar geregen.

Aan de uiteinden zijn kunststof proppen aangebracht die tevens het soepel bewegen door de zijgeleiding bevorderd. Het rolluik vormt een solide afsluiting, fraai van uiterlijk met uitstekend doorzicht. Door de unieke constructie en samenstelling van het rolluik is het mogelijk bij schade, uitsluitend de beschadigde schalmen te vervangen. Dit unieke systeem wordt wereldwijd toegepast en heeft in een aantal landen meerdere architectuurprijzen gewonnen.

Offerte aanvragen 088 366 7300

Bekijk onze screens

Al veel mensen gingen u voor en bestelden een screen via Screenfabriek. Krijg via de onderstaande afbeeldingen een impressie van de screens die we leveren. Wilt u graag advies over welk type screen u nodig heeft? Neem dan vrijblijvend contact met ons op, onze specialisten voorzien u graag van advies.

Een screen voor uw pand

24 uur per dag, <br> 7 dagen in de week
24 uur per dag,
7 dagen in de week
Persoonlijk advies <br>en maatwerk mogelijk
Persoonlijk advies
en maatwerk mogelijk
Minimaal <br> 5 jaar garantie
Minimaal
5 jaar garantie
Alleen maar <br> topmerken
Alleen maar
topmerken
Lage <br> prijzen
Lage
prijzen

Meer informatie

Meer informatie
SKU Transparante rolluik Hera O